Magical Art

Om Troldmands- lærlingens skab

Et anderledes portræt

Harry Potters skab, hpskab, harry Potter fanart Går du på skattejagt i billedet, vil du finde alle hans skolebøger, personlige egendele, fortryllet slik og hints til besværgelser og magiske eventyr fra hans første skoleår på troldmandsskole.

 

12 små historier

Harry Potters skab Harry Potter fanart hpskab Vil du høre mere om alle de hints og ting der er i skabet, så kan du skrive dig op til mit nyhedsbrev. Her får du 12 små historier, som går i dybden med skabet og tager dig med på rejsen fra start til slut.

Malebog

Harry Potter malebog Alle objekterne i maleriet har jeg rentegnet og lavet en malebog til dig. I alt er der 32 sider i bogen. 

Malebogen er digital, så du kan printe siderne lige så mange gange du vil og derved øve dig og farvelægge på forskellige måder.

Du finder malebogen på min etsyshop.

Et anderledes portræt af en Troldmandslærling

Hvad kendetegner dig som person? Hvordan ser dit liv ud, hvis det skulle visualiseres i ét maleri. Jeg leger med talemåden “at skabe sit liv” i mine skabsmalerier. Det er et anderledes portræt, for i stedet for at vise, hvordan personen ser ud, så er det et forsøg på at illustrere troldmandslærlingens personlighed, liv og hele hans første år på troldmandsskole.

Skabet er udformet og bærer kendetegn fra hans personlighed og alt det, der står inde i skabet, er de ting som hans liv indeholder. Fx er træsorten som skabet er lavet af, den samme som er i hans tryllestav, ornamenterne på toppen af skabet er også en føniksfjer og kristjørn og de dominerende farver for billedet er rød og gyldne farver og symbolerne på håndtag og skabets krone er løver.

Skabet er fyldt med troldmandsbøger, eliksirremedier og hints til alle de besværgelser, bekendtskaber og magiske hændelser han oplever dét år på troldmandsskole.

Det er et billede, man kan gå på opdagelse i og forhåbentlig blive ved med, at finde nye ting.

Er du interesseret i at høre mere om “Et anderledes portræt af en troldmandslærling” og skabelsen af det, så kan du skrive dig op til mit nyhedsbrev. Her får du 12 små historier om alle de ting, der er flettet ind i maleriet.

Artprint af et anderledes portræt af Harry Potter

Artprint

Et anderledes portræt kan købes som artrint i 3 forskellige størrelser. På billedet vises den mindste størrelse på 30x42cm.

Du kan købe det via min etsshop eller ved at skrive til mig på post(at)magicalart.dk.

Harry Potter puslespil, Harry Potter jigsaw puzzle, puslespil af et anderledes portræt

Puslespil

Er du til puslespil så kan du også købe Et anderledes portræt som puslespil i op til 1000 brikker. Det kommer i en metalæske med printet på. Jeg anbefaler puslespillet med 1000 brikker, da det tager sig bedst ud i de formater puslespillene findes i. Du finder det på min Redbubbleshop

Harry Potter postcard, Harry Potter postkort, A different portrait postcard, et anderledesportræt postkort

Postkort

Et anderledes portræt kan købes som dobbeltsidet postkort i A5 eller A6 inkl. konvolut.

Du kan købe det via min etsshop eller ved at skrive til mig på post(at)magicalart.dk.

Harry Potters skab Harry Potter fanart hpskab

Sådan foregår bestillingen

Artprintene findes i følgende størrelser:

30x42cm 350kr.

50x70cm 550kr. (originalmaleriet er 60x80cm)

70x100cm 850kr. 

Priserne er eksklusiv forsendelse på 49kr.

Artprintene laves på 240g Svanemærket og FSC-Certificeret Fine art paper fra dansk trykkeri. Når du bestiller så laves trykket eksklusivt til dig og sendes direkte fra trykker og hjem til dig.

Mine postkort kommer fra samme danske trykkeri og er også trykt på FSC-Certificeret og Svanemærket karton.

Puslespillene laves også unikt til dig og sendes direkte hjem til dig. Redbubble er en shop, hvor kunstnere kan uploade deres design på deres shop og produkter. De har så kontakt til en masse underleverandører rundt omkring i Verden. Så bestiller du fra Europa, så er dit puslespil også produceret i Europa. Bestiller du fra USA, så bliver det produceret dér. Virksomheden har stor fokus på ordentlige arbejdsforhold og ligeløn for deres underleverandører, samt på miljøet. For mig har det været ret vigtige at finde sådanne samarbejdspartnere til mine kreationer, frem for at finde det billigste produkt med størst fortjeneste.

maleri af Harry Potters skab et anderledes portræt
Harry Potter, Gryffindor, Gryffindorepride, Harry Potter fanart, Harry Potter Cabinet

Livsfortællinger

Tanken bag mine anderledes portrætter er at dykke ned i hvem personen er. Se på hvilke tanker og baggrund, der har formet personen. Undersøge hvilke omstændigheder, der spiller ind i livet og har formet personen.

Det hedder sig at dine tanker skaber din Verden. Men hvilke tanker og overbevsininger har du og hvor har du dem fra? Er de egentlig rigtige og kan de ændres?

Der er noget magisk over, hver gang jeg går i gang med portrætterne. Der sker noget helt fantastisk fra første skitse, til det endelige udtryk langsomt former sig på maleriet. Og jeg elsker at dele denne proces med dig via mine sociale medier og nyhedsbreve. Den er nemlig noget helt særligt.

Vil du læse mere om mig og mine kreationer, kan du gøre det her.

Med venlig hilsen

Sara Kornerup Fog