Magical Art

Magiske portrætter

Et magisk portræt

Dine tanker skaber din virkelighed. Det du har fokus på, er også det der fylder mest i dit liv.

Dette billede er med til at minde dig om dine styrker og særlige karaktertræk.

Gå til næste billede for at se, hvordan et magisk portræt bliver til.

Digital tegning

Jeg tegner med digital blyant på iPad og tegner efter foto. Portrættet bliver bygget op, lige som når jeg tegner med almindelig blyant. Lag på lag vokser portrættet langsomt frem.

Enestående muligheder med dit magiske portræt

Da billedet er lavet digitalt, kan det printes på mange forskellige ting, og det kan laves med eller uden designet ramme, alt efter hvad det skal printes på.

Jeg bruger bl.a. Redbubble som mulighed for at printe på forskellige materialer som tøj, kopper, puslespil og andet sjov. Her er et eksempel med et magisk portræt printet på en tote bag.

Print fra FSC-certificeret trykkeri

Ønsker du print på papir, får jeg det trykt hos en dansk Fsc-certificeret og svanemærket trykker. Jeg anbefaler tryk i A3 på 240 g Art Paper, da det er en meget passende størrelse og en lækker papirkvalitet til et blyantstegnet portræt, men andre ønsker kan også opfyldes.

Dit fortryllende magiske dyr

Når jeg tegner dit portræt, så designer jeg også dit særlige magiske dyr, som en del af den magi, der kommer ud af din tryllestav. Ud over at det bliver en del af dit portræt, så får du det også som en ekstra fil, hvor du kan bruge det som dit coverbillede eller få det printet.

Merprisen for ekstra print er også relativ lille og koster fra 20kr.

Dit magiske dyr vil være, som vist her i et hjerte, og med et blåt skær over sig.

På Redbubble kan du se forslag til, hvordan du kan bruge dit design af dit magiske dyr.

Høj kvalitet

For at jeg kan tegne portrættet, skal jeg have et foto af dig, taget i en position, som minder om den på billedet her. Vigtigst er, at fotoet er i god kvalitet, skarpt og i god belysning, så alle detaljer kan ses.

Men de fleste mobiltelefoner tager gode  billeder i brugbar høj kvalitet.

Den magiske proces

Mens jeg tegner, tager jeg løbende billeder, som jeg sender til dig. På den måde får du et unikt indblik i, hvordan portrættet bliver til.

Når du modtager den færdige fil, medsender jeg 10 billeder af tegneprocessen.

Følger du mig på sociale medier, vil du også kunne se små videoer af min tegneproces.

Tryl dig selv ind i en magiske Verden

Forstil dig selv stå i din skoleuniform med tryllestaven hævet, og ud af den kommer en besværgelse du har kastet.

Og det er ikke bare en hvilken som helst besværgelse. Det er din helt egen særlige besværgelse, som beskytter  dig og dem du holder af. Den har form som dit særlige totemdyr, som er der kun for dig.

Billedet vil minde dig om den styrke, du har i dig, dine særlige egenskaber og personlighed. I mørke tider vil din kraft beskytte dig mod mørke tanker og minde dig om det gode i livet.

Handlekraft og fokus på glæden er vejen gennem svære tider, og dette vil du blive mindet om, hver gang du ser på billedet.

Portrættet bliver håndtegnet med digital blyant, og jeg tegner både dig og dit magiske dyr. Se eksempler i det blå felt.
Portrættet vil blive tegnet med sort og hvid blyant, men dertil tilføjer jeg farver til din skoleuniform efter dine ønsker.

Det får du

Du får ét A3 print, 2 digitale filer i høj kvalitet, som du kan bruge som fx profilbilleder eller printe på lærred, art print, T-shirt, kopper og phone cover. Stort set alt hvad du ønsker + 10 procesbilleder, der viser dig, hvordan portrættet blev lavet trin for trin.
Den ene fil er dit portræt af dig i uniform og med dit magiske dyr. Den anden fil er dit magiske dyr for sig selv. Filerne sendes til dig via e-mail.

Pris

Prisen for et portræt er 3999kr. inkl. moms, ét A3 print, opstartsgebyr på 500kr og forsendelse. Dertil kommer evt. yderligere print af dit magiske dyr. Printet er på A3 240 g svanemærket og FSC-certificeret Art paper fra dansk trykkeri, men filen er i så god kvalitet at det kan laves i op til 50x70cm. Ønsker du billedet printet på nogle af de produkter, du kan få gennem Redbubble, så kan du se vejledende priser på de forskellige produkter her. Det er et eksempel på et magisk portræt, jeg har sat op på de forskellige produkter. Du finder eksempel på en magisk delfin sat på på Redbubble produkter her.

Magisk portræt som A3 print og digital fil  + 10 procesbilleder.

3999kr.

inkl. 500kr. i opstartsgebyr, digital fil af dit magiske dyr og forsendelse.

Digital tegning af dit magiske dyr

1299 kr.

Ved bestilling af Magisk portræt er en ekstra fil med dit magiske dyr inkluderet.

Print på redbubble produkter, som klistermærker, tøj osv.

Fra 20kr.

Pris vil varierer efter hvilket produkt du vælger.

Se eksempel på priser og produkter her

Magisk portræt

Sådan foregår bestillingen

TRIN ET – BESTILLING

Der er nogle ting du gerne skal tage stilling til inden jeg går igang.

1. hvilken størrelse skal dit billede være?

2. vil du have det trykt på andet end fine art paper?

Jeg anbefaler A3, da det er en god størrelse til et portræt, og en størrelse de fleste har plads til. Men portrættet er lavet i så god kvalitet, at det kan printes i op til 50x70cm.. Jeg bruger en dansk trykker, som er FSC-certificeret og svanemærket. Fra Trykkeriet bliver det sendt direkte hjem til dig.

TRIN TO – SEND DINE BILLEDER

Send dine billeder til post @ magicalart.dk. Hvis du er usikker på kvaliteten af ​​dit billede, er du velkommen til at sende mig en mail med forskellige billeder at vælge imellem. Vi tager en dialog om, hvilke/t der er bedst at bruge, eller om du skal tage nye billeder. Se min guideline nedenfor.

Jeg opkræver et opstartsgebyr på 500kr. Dette betales, inden jeg går i gang med den håndtegnede portrættegning.

RETNINGSLINJER FOR FOTO
Fotos i høj opløsning vil give det bedste resultat – de fleste nyere smartphones tager gode højkvalitets billeder, som er brugbare.
Billedet skal være i fokus – slørede billeder eller billeder med filter på, duer ikke.
Billedet skal tages tæt foran og i øjenhøjde for at se bedst ud som et portræt.
God belysning uden barske skygger – helst taget udenfor på en delvis overskyet dag. Hold lyset/solen bag kameraet/telefonen, og så det lyser på dit ansigt, for at få det bedste billede.

TRIN TRE – PORTRÆTEGNING

Du får både besked om, hvornår jeg går igang, og så får du også løbende billeder af processen. Det færdige billede bliver sendt til dig til godkendelse, inden jeg sender den endelige fil til dig, og inden det bliver sendt til evt. tryk.

Er du interesseret i tryk gennem Redbubble, som jeg bruger til tryk af smartphone cover, tøj osv., kommer der en ekstra gennemgang dér, ift. om billedet sidder på produktet, som du ønsker. Se eksempel på portræt på Redbubble produkter her.

kæmpe orkidé

Anbefalinger

Jeg har fået tegnet en digitalt tegning af min elskede hund Thomas, som nu er i Hundehimlen. Nyder dagligt det fantastiske portræt som pryder mit hjem. 🐾🥰

Sara har både fanget hans skønne aftegninger, personlighed og glimt i øjet.

Undervejs fik jeg billeder så jeg kunne følge med i processen. Det var spændende at følge med i at se ham komme til live. Der har hele tiden været en god kommunikation.

Kan varmt anbefale Sara

Sanne Ammitzbøll

Hun er så super dygtig. Og… meget imødekommende, opfølgende og spørger ind til, om resultatet opfylder det forventede. Opgaven er løst til perfektion.
Pia Yahn

Jeg har fået lavet en fantastisk flot tegning til en veninde hos Sara.
Det har været imponerende at opleve hvordan Sara har kunne sætte sig i mine tanker og følelser omkring tegningen, også endt med at lave noget der var endnu bedre end det jeg selv havde forestillet mig
Anders Rytter Bach

Boost til dit selvbillede

Tanken bag mine magiske portrætter er, at give portrættet en ekstra dimension. Portrættet skal være en genvej og boost til dit selvbillede. Et billede hvor du, hver gang du ser på det, bliver mindet om dine indre styrker. Styrker som vi ofte kan betvivle at vi besidder. Visuel storytelling er enorm kraftfuld. Jo flere gange du ser og hører noget, jo mere sandt bliver det i din underbevidsthed og det manifesterer sig i din hverdag. Dette på både godt og ondt. Med alle de indtryk, vi får i vores hverdag, så er det så vigtigt at samle på dem der styrker os mest.

Vil du læse mere om mig og mine kreationer, kan du gøre det her eller følge mig på sociale medier.

Med venlig hilsen

Sara Kornerup Fog