Køb kreationer

Finurlig og eventyrlige kreationer

A different portrait – first year

Dette er det første maleri i serien af syv billeder, som visualiserer Harry Potters liv og person. Maleriet afbilleder et skab, som repræsenterer Harry Potters personlighed og alle de objekter, som er i skabet er enten hans ejendele eller hints til, hvad der sker i hans liv det første år på hogwarts.

Artprint af maleriet sælges via www.framework-artprint.dk og når du trykker på knappen køb her, så bliver du ført over til deres shop

Pris fra 350kr

Postkort – A different portrait

Postkortet er baseret på maleriet ”A different Portrait”, som fortæller historien om Harry Potters liv. Maleriet afbilleder et skab, som repræsenterer Harry Potters personlighed og alle de objekter, som er i skabet er enten hans ejendele eller hints til, hvad der sker i hans liv det første år på hogwarts.

postkortet findes i to størrelser A5 og A6. De er begge foldekort og der medfølger konvolut.

Pris er 65kr for de små og 95 kr for de store inkl forsendelse og konvolut.

Postkortene sælges på etsy.com og når du trykker på knappen køb her, så kommer du over på min etsyshop.

Malebog – A different portrait

Malebogen er baseret på maleriet ”A different Portrait”, som fortæller historien om Harry Potters liv.

Malebogen har 30 sider med objekter fra maleriet, som du kan farvelægge. Du får tilsendt malebogen som en PDF- fil, så du selv kan printe lige de tegninger du vil male og i det antal som passer dig.

Tegningerne er lavet med en tynd grå streg, så du kan lave det til flotte billeder du kan hænge op eller give væk. Billederne har forskellig sværhedsgrader. Der er både tegninger med mange fine små detaljer, som skal farvelægges og der er simple tegninger, som ligger op til at du selv er kreativ med design og mønstre.

På min youtubekanal kan du se inspirations julekalender til hvordan man kan farvelægge tegningerne i malebogen. Ideel til en julekalender, hvor man hver dag farvelægger en tegning

Malebogen sælges på etsy.com og når du trykker på knappen køb her, så kommer du over på min etsyshop.

Pris 119kr

Dødsregalierne

Et billede af de tre regalier som spiller en stor rolle i historien om Harry Potter og i ”Eventyret om de tre brødre” fra Barden Beedles Eventyr. Normalt er de gengivet som en trekant, streg og cirkel, men jeg synes det kunne være sjovt at se dem rigtigt som usynlighedskappen, tryllestaven og stenen i ringen.

Artprint af maleriet sælges via www.framework-artprint.dk og når du trykker på knappen køb her, så bliver du ført over til deres shop

Pris fra 250kr

Det gode liv?

Hvad definerer et godt liv? Hvad er det gode liv? Hvad er det gode liv for dig? I denne travle verden vi lever i, så vil jeg gerne have dig til at tænke over det. For hvad er egentlig et godt liv for dig og lever du efter det eller efter andres forudbestemte regler?

Artprint af maleriet sælges via www.framework-artprint.dk og når du trykker på knappen køb her, så bliver du ført over til deres shop

Pris fra 250kr

Støt Magical Art

Kan du lide det jeg laver og kunne du ønske at se mere af det, så har du her en mulighed for at støtte Magical Art ved et fast abonnement. Du kan selv vælge beløbet, 5kr, 10kr, 15kr eller mere. Alt er velkommen og med til at jeg kan blive ved med at skabe mere finurlig og eventyrlig kunst. Det betyder umådeligt meget at jeg har et fast beløb til rådighed hver måned, så jeg kan se hvad jeg har at gøre godt med.

Vælger du at abonnere, skal du vide at jeg er evigt taknemmelig for at du støtter min drøm om at sprede mere finurlig og eventurlig kunst til Verden.

Tryk på knappen her og du bliver ført over på 10er.dk, som sørger for alt det praktiske.

Støt på 10er

Kunst og finurlighed

Værkerne udgives i forskelige formater og sælgers derfor også på forskellige platforme. På denne side kan du se mit udvalg og henvisninger til hvor de sælges. Klikker du på linket vil et nyt vindue åbne til den webshop produktet sælges på.

Du er til enhver tid også velkommen til at kontakte mig i forbindelse med unikke og personlige bestillinger. Eller tilmeld dig mit nyhedsbrev og få en rabatkode og historierne og tankerne bag mine værker.

 

Bestillinger

Tanken bag mine skabe er at lave anderledes portrætter og fortællinger. Mange portrætter viser kun hvordan personen ser ud, men jeg vil hellere fortælle om livet og mennesket bag. Jeg synes netop det er spændende at fortælle om den rejse, personen har været på, hvilke ting som er vigtige i hans/hendes liv og hvordan han/hun har takler de udfordringer, der har været igennem livet.  Denne historie kan både fortælles for en enkelt person, en hel familie eller en virksomheds rejse og vision. Du er altid velkommen til at forespørge på bestillinger. Hvor hurtig jeg kan lave dem, kommer an på opgavens omfang og hvor mange bestillinger jeg har på den tid.

It is our choices, that show what we truly are, far more than our abilities.

J. K. Rowling

Balance, bæredygtighed og samarbejde

Malerierne kan købes som kunstprint i forskellige størrelser, printet på lækkert svanemærket kvalitetspapir, fra FSC certificeret dansk trykkeri. For mig er det en selvfølge at tænke balance og bæredygtighed ind i sin hverdag og forretning, så derfor er det også en selvfølge at der er indtænkt genplantning af træer og bæredygtig print i det her projekt. Plakaterne bliver både printet og solgt fra virksomheder i Danmark, for at have mindst muligt transport.

De virksomheder som jeg har samarbejde med er www.Framework-artprint.dk, som står for salg og doneringer til genplantning af træer gennem organisationen Verdens Skove og Grafik&print som står for trykning og forsendelse.

Håber du vil nyde rejsen.

Med venlig hilsen

Sara Kornerup Fog

 

Ønsker du at høre mere?

Så skal du blot udfylde kontaktformularen herunder, så svarer jeg dig hurtigst muligt.

13 + 14 =

Information