Sara Fog

Kunstneren bag

Mit navn er Sara Kornerup Fog, jeg er kunstner og kreativ sjæl. Jeg er uddannet dekorationsmaler og har gennem tiden været med til at udsmykke  private hjem, lavet gavlmalerier, teater- og filmkulisser.

Min passion handler om fortælling, udsmykning og finurlighed gennem maleriets kunsthåndværk. Jeg fascineres af den skønhed, der findes i genskæret fra en vanddråbe eller farvespillet i efterårets blade. Alt omkring os har deres eget magiske udtryk og det er det udtryk jeg elsker at fange og videregive med min pensel.

Jeg vil sprede magisk glæde og sammenhørighedsfølelse i andre. Vi er alle lavet af det samme stof og er forbundet på en helt unik måde. Dette vil jeg gerne minde  om gennem mine billeder.

Er du nysgerrig på at høre mere om Magical Art og hvordan jeg arbejder, så tilmeld dig mit nyhedsbrev. Så får du også en rabatkode på 10% til køb af varer på min etsyshop.

Et anderledes portræt

Mit drømmeprojekt som du vil følge her på siden, er skabelsen af et anderledes portræt af Harry Potter og hans liv. I stedet for at afbillede Harry selv, så synes jeg det kunne være spændende at afbillede hans liv, for i sidste ende så er det det vi gør og omgiver os med som definere hvem vi er. Det bliver en billedserie på syv malerier. Et for hvert år han går på Hogwarts.

Malerierne vil indeholde alle hans ejendele, skolesager og hints til hvad der sker af magiske og fantastiske ting det specifikke år. Du kan følge med i processen ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev. Så sender jeg en lille brevdue til dig med historier om mine kreationer og du kan være med i tankerne bag processen.

Det mystiske er det mest vidunderlige, vi kan opleve. Det er kilden til al ægte kunst og videnskab

Albert Einstein

Balance og fordybelse

Synes det er så vigtigt at sindet får lov til at lege og eksperimentere. Lege med farver, fortællinger og lade blyanten danske hen over papiret. Der findes ikke noget mere fantastisk end at blive suget ind i en ny forunderlig verden. Det skulle måske lige være at skabe den. 

Håber du vil nyde rejsen.

Med venlig hilsen

Sara Kornerup Fog

 

Tidligere værker

Loft dekoration med Deadpool

Forestil dig at du står i badet og nyder det varme vand. Pludselig fornemmer du at du ikke er alene. Du kigger op og i loftvinduet og ser Deadpool hjerte til dig med hans “uskyldige” men trods alt anerkendende blik. Det bliver aldrig det samme at gå i bad efter det. Det perfekte selvværdsboost.

I privat hjem

Fortællinger

Eventyrligt gammelt slidt skab fyldt med gode minder og sjove klenodie. En historie om flere historier. Bygget på en fascintion af det gamel og det nye. Privat skab.

Eventyrlig dame

Alphonse Mucha inspireret maleri i art nouveau stil. En kunstner og tidsalder jeg altid har beundret meget for de elegante og organiske former. En stor hyldest til naturen og kunsthåndværket.

Udsigten

Billedet er fra et udsnit af nogle dekorationer jeg har lavet i privat hjem. Hele køkkenalrummet er dekoreret med sandsten på væggene og hist og her dukker der landlige inspireret dekorationer op. Billederne er inspireret af naturen der omgiver hjemmet og tanken er at trække den skønne natur med ind i hjemmet. Her ses vinduesniche med lyssestager og sommerfugl.

Himmel maleri

Traditionelt himmelmaleri med perspektiv nedefra. Inspiration er fra klassismen med de romantiske lyserøde skyer, ceruber og engle i himlen. Skaber fornemmelsen af at man svæver fra en verden og op til en anden. Maleri måler 1,2 x 2m

Otto Frello Gavlmaleri

I 2019 havde jeg den fornøjelse af at være med på teamet, som skulle male et gavlmaleri i Varde designet af Otto Frello. En fantastisk mand og kunstner, som jeg er meget stolt over at have fået lov til at gengive i sådan et fantastisk projekt. Projektet består af to store gavle, hvor jeg fik lov at male Vesterhavet inspireret af Otto Frellos ”Stormvejr”. Du kan se mere på min instagram eller i min blog.

 Se videoen om Frello Gavlmaleriet her

Ønsker du at høre mere?

Så skal du blot udfylde kontaktformularen herunder, så svarer jeg dig hurtigst muligt.

12 + 5 =

Information