Magical Art

Portrætter af familier og kæledyr 

Et unikt minde

Nogle gange kan det være svært af få det perfekte billede af din bedste ven og familiehund, men gennem mine portrætter, kan jeg skabe et smukt minde for livet, hvor glimtet i øjet, smilet og de kendetegn, du elsker så meget, står frem.

Se hvordan jeg tegner portrætter, ved at bladre i det blå felt.

Portræt til begge sæt bedsteforældre

Baby portræt Jeg laver gerne søskendeportrætter, og her kan jeg sagtens sammensætte to billeder til ét portræt. Fordelen ved at tegne digitalt er at flere bedsteforældre kan få et print, og det kan du også.

Merprisen for ekstra print er også relativ lille.

Digital tegning

Jeg tegner med digital blyant på iPad og tegner efter foto. Portrættet bliver bygget op, lige som når jeg tegner med almindelig blyant. Lag på lag vokser portrættet langsomt frem.

Enestående muligheder med dit digital portræt

Da billedet er lavet digitalt, kan det printes på mange forskellige ting, og det kan laves med eller uden designet ramme, alt efter hvad det skal printes på.

Jeg bruger bl.a. Redbubble som mulighed for at printe på forskellige materialer som tøj, kopper, puslespil og andet sjov. Her er et eksempel med “Topper wear”, lavet ud fra portræt af hunden Topper the Cockapoo, som har sin egen instagram profil.

Print fra FSC-certificeret trykkeri

Ønsker du print på papir, får jeg det trykt hos en dansk Fsc-certificeret og svanemærket trykker. Jeg anbefaler tryk i A3 på 240 g Art Paper, da det er en meget passende størrelse og en lækker papirkvalitet til et blyantstegnet portræt, men andre ønsker kan også opfyldes.

Se Toppers instagram her.

Familieportræt

Er det bare helt umuligt at få samlet familien til det der perfekte portræt? Så lad mig tegne det for dig.

Et familieportræt kan sættes sammen af forskellige fotos. Vigtigst er, at fotoet er i god kvalitet, skarpt og i god belysning, så alle detaljer kan ses.

Men de fleste mobiltelefoner tager gode  billeder i brugbar høj kvalitet.

Den magiske proces

Mens jeg tegner, tager jeg løbende billeder, som jeg sender til dig. På den måde får du et unikt indblik i, hvordan portrættet bliver til.

Når du modtager den færdige fil, medsender jeg de 10 billeder af tegneprocessen.

Følger du mig på sociale medier, vil du også kunne se små videoer af min tegneproces.

Håndtegnede digitale blyantsportrætter

Mangler du dét helt perfekte billede af familien og dem, du holder af? Et billede som minder dig om stunder, I har sammen, og hvad I er for hinanden, så kan jeg tilbyde at lave smukke, stemningsfulde portrætter ud fra fotografier.

Portrættet bliver tegnet med digital blyant, og jeg tegner alt fra dit elskede kæledyr til børn, søskende og familier. Se eksempler ved at bladre mellem billederne i det blå felt.
Portrættet vil blive tegnet med sort og hvid blyant, men dertil tilføjer jeg en dæmpet baggrundsfarve inspireret af fotoet og de ansigter, jeg skal tegne.

Det får du

  • ét fineart paper print tilsendt i A3,
  • en PDF fil til print, som kan bruges til print på stort set alt, hvad du ønsker,
  • en JPG fil til fx profilbillede og digital ramme
  • 10 billeder af processen, der viser dig, hvordan portrættet blev lavet trin for trin.
  • Filerne sendes til dig via e-mail.

Pris 2999kr.

Prisen for et portræt er 2999kr. inkl. moms, opstartsgebyr på 500kr og forsendelse. Prisen er for ét print og gælder pr. ansigt, da det kræver samme arbejde, om jeg laver to enkeltstående portrætter eller tegner dem på samme billede. Bestiller du flere portrætter, kan du få filerne både som enkeltstående portræt og sammensat, hvis du ønsker dette. Dertil kommer evt. ekstra print på papir. Portrættet bliver printet på A3 240 g svanemærket og FSC-certificeret Art paper. Men anden størrelse og papir kan også ønskes.

Ønsker du billedet printet på nogle af de produkter, du kan få gennem Redbubble, kan du se vejledende priser på de forskellige produkter her. Det er et eksempel på et hundeportræt, som jeg har sat op på de forskellige produkter.

Enkeltstående portræt som print og digital fil + 10 procesbilleder.

2999kr.

inkl. 500kr. i opstartsgebyr og forsendelse

Yderligere portrætter som digital fil + 10 procesbilleder.

2999kr. pr stk.

Pris er den samme, om de laves som enkeltvis portræt eller om de laves som et familiefoto. Yderligere print koster fra 25kr.

Print på redbubble produkter, som klistermærker, tøj osv.

Fra 20kr.

Pris vil varierer efter hvilket produkt du vælger.

Se eksempel på priser og produkter her

Baby portræt

Sådan foregår bestillingen

TRIN ET – BESTILLING

Der er nogle ting, du gerne skal tage stilling til, inden jeg går igang.

1. hvilken størrelse skal dit billede være?

2. vil du have det trykt på andet end fine art paper?

Jeg anbefaler A3, da det er en god størrelse til et portræt, og en størrelse de fleste har plads til. Men portrættet er lavet i så god kvalitet, at det kan printes i op til 50x70cm. Jeg bruger en dansk trykker, som er FSC-certificeret og svanemærket. Fra trykkeriet bliver billedet sendt direkte hjem til dig.

Jeg kan godt tegne flere ansigter eller kæledyr på samme billede, men prisen er pr. ansigt.

TRIN TO – SEND DINE BILLEDER

Send dine billeder til post @ magicalart.dk. Hvis du er usikker på kvaliteten af ​​dit billede, er du velkommen til at sende mig en mail med forskellige billeder at vælge imellem. Vi tager en dialog om hvilke/t, der er bedst at bruge, eller om du skal tage nye billeder. Se min guideline nedenfor.

Jeg opkræver et opstartsgebyr på 500kr. Dette betales, inden jeg går i gang med den håndtegnede portrættegning.

RETNINGSLINJER FOR FOTO
Fotos i høj opløsning vil give det bedste resultat – de fleste nyere smartphones tager gode højkvalitets billeder, som er brugbare.
Billedet skal være i fokus – slørede billeder duer ikke.
Billedet skal tages tæt foran og i øjenhøjde for at se bedst ud som et portræt.
God belysning uden barske skygger – helst taget udenfor på en delvis overskyet dag. Hold lyset/solen bag kameraet/telefonen, og så det lyser på dit kæledyr/barn, for at få det bedste billede.

TRIN TRE – PORTRÆTTEGNING

Du får både besked om, hvornår jeg går igang, og så får du også løbende billeder af processen. Det færdige billede bliver sendt til dig til godkendelse, inden jeg sender den endelige fil til dig, og inden det bliver sendt til evt. tryk.

Er du interesseret i tryk gennem Redbubble, som jeg bruger til tryk af smartphone cover, tøj osv., kommer der en ekstra gennemgang dér, ift. om billedet sidder på produktet, som du ønsker. Se eksempel på portræt på Redbubble produkter her.

kæmpe orkidé

Anbefalinger

Jeg har fået tegnet en digitalt tegning af min elskede hund Thomas, som nu er i Hundehimlen. Nyder dagligt det fantastiske portræt som pryder mit hjem. 🐾🥰

Sara har både fanget hans skønne aftegninger, personlighed og glimt i øjet.

Undervejs fik jeg billeder så jeg kunne følge med i processen. Det var spændende at følge med i at se ham komme til live. Der har hele tiden været en god kommunikation.

Kan varmt anbefale Sara

Sanne Ammitzbøll

Hun er så super dygtig. Og… meget imødekommende, opfølgende og spørger ind til, om resultatet opfylder det forventede. Opgaven er løst til perfektion.
Pia Yahn

Jeg har fået lavet en fantastisk flot tegning til en veninde hos Sara.
Det har været imponerende at opleve hvordan Sara har kunne sætte sig i mine tanker og følelser omkring tegningen, også endt med at lave noget der var endnu bedre end det jeg selv havde forestillet mig
Anders Rytter Bach

“D” blev både meget rørt og glad for det flotte billede, de gæster vi havde på hendes fødselsdag i går var meget imponerede

Mange tak

Michael

Den største gave

Den største gave ved at tegne portrætter er, at de altid er af nogen, der er elsket højt, og så gives de også altid i gave med kærlighed. Mine portrætter bruges både som bryllups-, konfirmations-, fødselsdags-, jule- og jubilæumsgaver. Jeg føler mig meget privilegeret over at bidrage til så fantastiske opgaver. Hvert portræt er unikt og et særligt minde om en særlig tid.

Der er noget magisk over, hver gang jeg går i gang med portrætterne. Der sker noget helt fantastisk fra første konturstreg, til det endelige udtryk langsomt former sig. Og jeg elsker at dele denne proces med dig. Den er nemlig noget helt særligt.

Vil du læse mere om mig og mine kreationer, kan du gøre det her eller følge mig på sociale medier.

Med venlig hilsen

Sara Kornerup Fog