Magical Art

Det gode liv ?

Det gode liv?

Det Gode Liv

Det gode liv? Hvad er det gode liv for dig? 

 

Hvad er det gode liv?

Hvad kendetegner det gode liv? Hvad er det gode liv for dig? Hvis dit liv kunne beskues i ét skab, hvad skulle skabet så indeholde?

Jeg leger med talemåden “at skabe sit liv” i mine skabsmalerier. Derfor bruger jeg skabet som ramme. Dette maleri skal få dig til at reflektere over, hvad du gerne vil have i dit liv. Ofte går tiden bare og vi kører mere på automation end på aktiv handling. Den ene dag tager den anden.

Hvor tit fortæller du ikke dig selv at nu burde du også eller at nu skal du også til at…

Men skal du egentlig det? Og hvorfor burde du det?Hvem har egentlig bildt dig ind at tingene er sådan?

Hvis du nu helt selv kunne vælge, hvad der skulle være i dit liv, i dit skab, hvad ville du så vælge at fylde i det? Hvad har du som du gerne vil have, hvad vil du have mindre af og hvad vil du have mere af?

Bogen på bordet er beregnet til at du kan fortælle om, hvad du synes gør det gode liv. Du er velkommen til at sidde dig i stolen og bruge god tid til at skrive i den. Du bestemmer selv, hvor meget du vil skrive. Bogen skal med tiden blive en refleksionsbog om det gode liv.

Hør bl.a. historien om H. C. Andersens forfatterskab og hvordan jeg har lavet et anderledes portræt over hans liv og alle de eventyr han gave Verden. En mand som om nogen har taget meget bevidste valg om, hvad han ville have og ikke have i sit liv.

Det Gode Liv

Artprint

Det gode liv? kan købes som artrint i 3 forskellige størrelser.

Det kan købes ved at skrive til mig på post(at)magicalart.dk.

puslespil af det gode liv?

Puslespil

Er du til puslespil så kan du også købe Det gode liv? som puslespil i op til 1000 brikker. Det kommer i en metalæske med printet på. Jeg anbefaler puslespillet med 1000 brikker, da det tager sig bedst ud i de formater puslespillet findes i. Du finder det på min Redbubbleshop

Bestilling på et anderledes portræt

Hvad skulle kendetegne dit personlige skab, dit anderledes portræt? Jeg laver både almindelige portrætter og anderledes portrætter efter bestilling. Et anderledes portræt kunne måske være over hele familien, parforholdet eller en virksomhed. Skabet kan fyldes med Jeres værdier og særlige kendetegn.

Skriv uforpligtende til post(at)magicalart.dk og hør nærmere om pris og fremgangsmåde.

Det gode liv

Sådan foregår bestillingen

Artprintene findes i følgende størrelser:

30x42cm 350kr.

50x70cm 550kr. (originalmaleriet er 60x80cm)

70x100cm 850kr. 

Priserne er eksklusiv forsendelse på 49kr.

Artprintene laves på 240g Svanemærket og FSC-Certificeret Fine art paper fra dansk trykkeri. Når du bestiller, så laves trykket eksklusivt til dig og sendes direkte fra trykker og hjem til dig.

Puslespillene laves også unikt til dig og sendes direkte hjem til dig. Redbubble er en shop, hvor kunstnere kan uploade deres design på deres shop og produkter. De har så kontakt til en masse underleverandører rundt omkring i Verden. Så bestiller du fra Europa, så er dit puslespil også produceret i Europa. Bestiller du fra USA, så bliver det produceret dér. Virksomheden har stor fokus på ordentlige arbejdsforhold og ligeløn for deres underleverandører, samt på miljøet. For mig har det været ret vigtige at finde sådanne samarbejdspartnere til mine kreationer, frem for at finde det billigste produkt med størst fortjeneste.

Det gode liv?
Det gode liv? Hvad er det gode liv for dig?

Livsfortællinger

Tanken bag mine anderledes portrætter er at dykke ned i hvem personen er. Se på hvilke tanker og baggrund, der har formet personen. Undersøge hvilke omstændigheder, der spiller ind i livet og har formet personen.

Det hedder sig at dine tanker skaber din Verden. Men hvilke tanker og overbevsininger har du og hvor har du dem fra? Er de egentlig rigtige og kan de ændres?

Der er noget magisk over, hver gang jeg går i gang med portrætterne. Der sker noget helt fantastisk fra første skitse, til det endelige udtryk langsomt former sig på maleriet. Og jeg elsker at dele denne proces med dig via mine sociale medier og nyhedsbreve. Den er nemlig noget helt særligt.

Vil du læse mere om mig og mine kreationer, kan du gøre det her.

Med venlig hilsen

Sara Kornerup Fog