Magical Art

Uransagelige veje 

Video af installationen “Uransagelige veje”

Uransagelige veje

Installationen “Uransagelige veje” handler om at finde sin vej i livet. Nogle gange føles de veje man gerne vil gå ikke så lige til.

Når du træder ind i rummet, skal du tænk på en vej eller dør du gerne vil have åbnet. En dør der fører dig til noget godt, noget særligt, noget stort. Måske føler du dig usikker på, hvordan du skal åbne døren. Måske er du bange for, hvad du skal igennem for at kunne åbne den, eller måske tænker du bare at det ikke er muligt.

I rummet vil du til den ene side se en illusion af en dør. Denne dør sumboliserer den dør du gerne vil åbne.

Til den anden side ser du “nøglen”, der kan åbne døren for dig og vise dig vejen. Dit eget spejlbillede.

Musik af Joachim Challem

Den smukke musik, som er brugt i installationen er komponeret og udført af pianisten Joachim Challem.  Challems musik er enormt fortryllende og føles som et vindue ind i sjælen. Den helt rette musik til at skabe den mystiske og magiske stemning i installationen.

Du kan lytte mere til hans musik på youtube eller følge ham på instagram.

Hans musik kan du også finde på spotify og itunes.

 

Den indre døråbner

Nogle gange kan du være din egen værste fjende. Andre gange din egen bedste ven.

Når du skal gå nye veje og åbne nye døre, så kender du måske til, at blive fyldt af en frygt for det uvisse, eller det kan være svært at se, hvordan du skal komme derhen, som du ønsker. Du har nogle overbevisninger, som fortæller dig, at det ikke er muligt, eller at der skal det og det til, før du kan åbne døren.

Dette er en helt naturlig reaktion. Din hjerne vil helst bruge mindst mulig energi og passe på dig. Dette gør den ved at holde status quo. Status Quo skabes ved faste rutiner, som helst skal holdes.

Når du så skal noget nyt, noget du ikke har gjort før eller ved om du kan, altså bryder rutinen og status quo, så reagerer hjernen med sit forsvar af modbeviser og tanker om, at det er for besværligt eller ikke kan betale sig.

Ofte er den største hindring for at opnå vores drømme os selv. Det kræver mod at se egen frygt for at fejle i øjnene. Men første skridt er at tage dig selv i hånde, stole på at du er god nok, at du godt kan og at det nok skal gå. Du kan lige så godt fejle ved at lave ting du ikke holder af, så hvorfor ikke stå ved dig selv og gøre ting, der gør dig glad.

Den magiske dør - imiteret egetræsdør

You can fail at what you don’t want, so you might as well take a chance on doing what you love.

Jim Carry

Egetræs dør - imiteret egetræsdør

Kort fortalt

Mit navn er Sara Kornerup Fog, jeg er kunstner og kreativ sjæl. Jeg er uddannet dekorationsmaler og har gennem tiden været med til at udsmykke private hjem, lavet gavlmalerier, teater- og filmkulisser.

Min passion handler om fortælling, udsmykning og finurlighed gennem maleriets kunsthåndværk. Jeg er fascineret af det smukke og vores natur. Jeg synes det er spændende at arbejde med de indre samtaler og overbevisninger, som er med til at styre vores handlinger. Psyken er et ennormt spændende område at dykke ned i. Jeg synes at jo mere jeg forstår psykens finurligheder, jo mere forstår jeg også mig selv.

Vil du læse mere om min baggrund, kan du gøre det her.

Med venlig hilsen

Sara Kornerup Fog